Hej välkommen. I våra workshops jobbar eleverna med alla sina sinnen genom sång och rörelse, språkförmåga(Workshops kan samarbeta med engelska, svenska och idrotten), Improvisation, samspel, gehör, fysiskt skapande, social träning etc. Just nu erbjuder vi 3 olika workshops för olika tillfällen och förmågor. Välj nedan vilken form som passar din skola.

 

Målgrupp: Alla våra workshops vänder sig till årskurs 4 till gymnasiet
Max antal barn: 15
Digital plattform: På distans möts vi alltid på t.ex Teams, Zoom eller Google Meet

 

1 – RAP WORSKHOP – Skapande skola – På plats/Digitalt.

RAP WORKSHOP. Eleverna bjuds in till att lära sig hur man skriver en fungerande raplåt precis likt mångas favoritartister inom rap/hiphop. Eleverna får välja en artist som vi sedan hela gruppen jobbar mot att analysera text/versmässigt. Attityd. Uppgifterna anpassas efter grupperna så att även den mest oinvigde inom hiphop/rap kan följa med. I slutet visas rappen upp.

2 – DANCE WORSKHOP – Skapande skola – På plats/Digitalt

DANCE WORKSHOP. Eleverna bjuds in till och workshopen som börjar med att de får titta på en dansmusikvideo. Vi analyserar. Sen får de lyssna på en låt av The Jacksson 5. Vi går igenom dansens och pulsens grunder. Sen improviserar vi. Uppgifterna anpassas efter grupperna så att även de som till en början känner att de inte vill dansa hittar dansglädjen. Vi jobbar med skaparglädje och fantasi. Sen blir det uppvisning av koreografin. Koreografin är 3 minuter lång.

 

Kontakta oss för bokning och mer information.
Mail:    contact@firstborndrama.com 
Mobil:  0761-88 00 55