Teaterdag

HEJ
Är ditt barn intresserat av teater och artisteri? Då är denna dagen för hen! 22 oktober 10:00-14:00. Vi håller till i teatersalen på Vattentorget 1, i IOGT-NTO huset.
 
PRIS
300:- . Fika/mellanmål ingår.
 
UPPLÄGG
Dramalekar hela förmiddagen och så avslutar vi med en uppvisning för familj. Du lär dig att vara mer teatralt spontan och kreativ. Du blir bättre på att tala inför en publik. Framför allt kommer du att ha jättekul. Ha på dig kläder du kan röra dig i.
 
FÖRKUNSKAPER
Alla nivåer. Om du inte spelat teater tidigare är det bara kul. Då har du mer att lära dig. Har du spelat teater tidigare så har du lika kul. Vi anpassar dagen efter deltagarna.
 
TEATERLEDARE
Fred Kalulanga är en mångsysslare. Musiker, skådespelare, regissör och dramatiker med lång erfarenhet av att stå på scen. Håller i utbildningar för alla från barn till vuxna. Har bl.a. lärt ut i Malmö på Zenith Rörsjöskolan och Medborgarskolan. Lär för tillfället ut i Växjö på Kulturskolan, Norregårdskolan, Bergendahlska gården och Tallgårdens Minibiblioteket.
Anmälan görs till contact@firstborndrama.com eller via vårat kontaktformulär. Lämna mobilnummer så att vi kan ta kontakt med dig fortast möjligt.